Långbergets Sporthotell

Toppinformation

hotellrum-m-frukostbricka  I sommar erbjuder vi hotellrum m...
Visa fler nyheter...
fira-in-nyaret-pa-langbergetVälj mellan att bo på Hotellet eller på...
Visa fler nyheter...
snogudjanstLägret vänder sig till dig som redan tränar lite...
Visa fler nyheter...

Långberget – Enjoy the silence, wilderness and activity!

Aktuellt

 

Våra öppettider

Receptionen: Måndag- söndag kl 8.00- 20.00

Hämtservice

Har du bokat boende på Långberget och kommer med buss?  Vi hämtar dej gärna i Sysslebäck!

 Kostar 150,-/person/resa. (Bokas några dagar innan)

Massage

 8,16 och 29 juli samt 4 augusti kan man boka massage hos Henrietta Herou Pedersen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ oss på Facebook

 

Samarbetspartners

Logga__Vit_bakgrund-1Nya logga officiellt vasaloppscenter        TourQuality_2012_2013_cmyk

  

RestaurangUnder våren har Restaurangen öppet för grupper och konferenser! Då får man ta del av:

Vår frukostbuffé där du lägger grunden för att orka en dag full av aktiviteter. Välj om du vill komma in och äta vår lunchbuffé med ett rejält salladsbord och varmrätt eller om du vill ha med ett lunchpaket i ryggsäcken.

Vad passar bättre än att avsluta dagen med en härlig middag, njut av god mat och den den härliga utsikten när solen sakta går ned och kastar långa skuggor över Transtrandsfjällen.

Vi har fullständiga rättigheter så varför inte unna dig ett glas vin till maten eller något gott till kaffet och desserten. Välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder

  • Resturangen_1
  • Resturangen_2
  • Resturangen_3
  • Resturangen_4


Vi öppnar restaurangen dagligen med start den 25 juni.

Lunch serveras dagligen fr 25 juni mellan kl 12.00- 15.00 Varmrätt, salladsbuffé, smör o bröd, måltidsdryck, kaffe och the. Pris 95 kr (100 kr sönd.)

 


Förrätter

Klassisk Toast Skagen, en god traditionell svensk förrätt 95 kr

Rotsaksrårakor med stenbitsrom i en ljuvlig kombination, rårakorna toppas med rom, creme fraich och hackad rödlök 120 kr

Trattkantarellsoppa med råvaror från trakten, en soppa med sommarens första trattkantareller, serveras med vitlöksrostat bröd 165 kr

Varmrätter

Flamberad oxfilé serveras med rödvinssky, smörstekt sparris och en god potatiskaka pommes Anna 230 kr

Älgburgare med hemgjord ketchup, rökt bacon från trakten, kantarellcreme och klyftpotatis 195 kr

Ugnsbakad lax serveras med vitlöksrostad vitvinssås, örtbakad tomat och smörslungad färsk potatis 120 kr

Grillad Haloumi, i denna rätt spelar den lite salta haloumiosten huvudrollen, komponeras av rödbetor, ruccola och pasta 165 kr

Dessert

Pannacotta med rabarberkompott, sött och syrligt i en härlig kombination med rabarber från trakten 95 kr

Chokladtryffel med kokos och nötter, tryffel med cashewnötter och mandel 70 kr

Jordgubbsswiss med marinerade jordgubbar, vaniljglass och maränger 95 kr.

Barnens meny

Korv med pommes frites 65 kr

Hamburgertallrik 60 g 65 kr

Köttbullar med gräddsås, kokt potatis och lingon (vuxenportion 110 kr) 65 kr

Pasta Bolognese (vuxenportion 110 kr) 65 kr

Smått och Gott

Ceasarsallad serveras med kycklingfilé, smakrik bacon, örtkrutonger och vår egen dressing 115 kr

Bakad potatis, välj mellan räkröra eller kycklingröra 95 kr

Stripstallrik med aiolidipp 55 kr

Våffla med vispgrädde och hjortronsylt 45 kr


Dagens 2- rätters middag

Bokas innan kl 15.00

245 kr.

Måndag: Förrätt -  Kallrökt lax på toast med pepparrotskräm.

               Varmrätt -  Oxfilémedaljonger med rödbetstzatziki och klyftpotatis.

Tisdag: Varmrätt -  Marinerad kycklingfilé med citronglacerade palsternackor och ruccolasallad.

              Dessert -  Blåbärsglass med chokladbräck.

Onsdag: Förrätt -  Toast Skagen.

               Varmrätt -  Rödvinsmarinerat biffspett med smörfrästa kantareller och ljummen potatissallad.

Torsdag: Varmrätt -  Winerschnitzel med ansjovis, kapris, kokt potatis och citron.

                Dessert - Tiramisu.

Fredag: Förrätt -  Parmalindad sparris med rostade pinjenötter och balsamico vinägrett.

              Varmrätt -  Varmrökt lax med hjortroncreme och färsk potatis.

Lördag: Varmrätt -  Wallenbergare med sockerärtor, skirat smör, rårörda lingon och kokt potatis.

              Dessert -  Hallontårta med mascarponecreme.

Söndag: Varmrätt -  Fläskfilémedaljonger med syrad lök, trattkantarellsås och rösti.

               Dessert -  Kladdkaka med vit choklad, ganache och färska hallon.

 

 

 


 

 


Drycker

Här kommer vårt utbud att presenteras inom kort